Підкорюємо нові горизонти!

Нещодавно наш головний лікар — Орест Шимечко, єдиний лікар, який представив українську флебологію на 2nd Northern European Endovenous Forum 2019 in RIGA. Це найбільша конференція Північної Європи, яка об'єднала кращих представників флебології з усього світу.

Програма заходу включала обговорення дієвих методів лікування варикозної хвороби вен, тромбозу, трофічних виразок та важких клінічних випадків. Одним з яких поділився й Орест Степанович, який продемонстрував публіці унікальний випадок лікування варикозу з власного досвіду.

Ми пишаємося тим, що маємо змогу робити свій внесок в українську медицину. Можливість ділитися своїми досягненнями та успішне застосування наших методів для лікування пацієнтів мотивують нас ставати ще кращими!

Вдячні організаторам за запрошення, а нашим пацієнтам за довіру!

Ми розвиваємося, щоб українські пацієнти отримували лікування світового рівня. Записатися до нас на консультацію можна за номером —  067 676 0379

Наші філії є у Львові, Києві, Одесі, Рівному, Хусті, Коломиї, Самборі та Костополі. Більше про МЦ «Життя» — на нашому сайті: https://medcentrjyttia.com.ua 

З нами йти по Життю легко!