В медичному центрі «Життя» ми використовуємо лише сучасні технології УЗД, що дає змогу нашим лікарям значно швидше та чіткіше визначити стадію захворювання пацієнта та призначити ефективне лікування. 

Зокрема, для обстеження судин ми застосовуємо кольорове ультразвукове дуплексне сканування. За допомогою імпульсного доплера лікар УЗД оцінює потік та напрямок крові в реальному часі, відразу отримуючи візуалізацію показників кольоровим картуванням, на якому зображені всі уражені вени. Тривалість процедури — до 40 хв. 

Також, усі оперативні втручання ми проводимо під УЗД-контролем. І ми, і сам пацієнт спостерігаємо за тим, як працює лазер, що відбувається з розширеною веною, як уникнути пошкодження м’яких тканин тощо.

Ми дбаємо про свою репутацію та з відповідальністю ставимося до роботи. Звертайтеся в наш центр за консультацією, обстеженням та лікуванням, і ми неодмінно подбаємо про здоров’я ваших ніг!

Телефонуйте: 067 676 0 379. Наші філії є у Львові, Києві, Одесі, Рівному, Хусті, Коломиї, Самборі та Костополі. Більше про МЦ «Життя» — на нашому сайті: https://medcentrjyttia.com.ua/