Що ви знаєте про варикозне розширення вен?

Факт №1. Флебологи розділяють варикоз на дві групи — первинний та вторинний. Первинний має спадкову природу, а вторинний — виникає внаслідок інших хвороб, які ускладнюють відтік крові.

Факт №2. Першими, хто потрапляє до варикозної групи ризику — люди із генетичною схильністю до цього захворювання, зайвою вагою, з малорухливим способом життя та особи, які перебувають в сидячому чи стоячому положенні тривалий час.

Факт №3. Варикоз неможливо вилікувати народною медициною. Допоможе лише кваліфіковане лікування, яке поділяється на консервативне та оперативне. До першого відноситься застосування венотонізуючих ліків та носіння компресійної білизни,до другого усі інтервенційні процедури, як відкриті втручання, так і пункційні маніпуляції.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном, або при особистому візиті до лікаря. Звертайтеся у наш медичний центр — 067 676 0 379.

Наші філії є у Львові, Києві, Одесі, Рівному, Хусті, Коломиї, Самборі та Костополі. Більше про МЦ «Життя» — на нашому сайті: https://medcentrjyttia.com.ua