Нам важливо, щоб першим кроком в лікуванні варикозу було подолання вашого страху. Тому, наш головний лікар Орест Шимечко завжди готовий відповісти на всі важливі запитання. Цього разу найактуальніші такі:

  • Чи є якісь обмеження після лазерної абляції?

Протягом першого тижня не можна піднімати більше 12 кілограмів. Деякий час не рекомендуємо засмагати та відвідувати солярій та сауну. Тривалість цього обмеження залежить від індивідуальних особливостей і в кожному окремому випадку лікар визначить тривалість цього терміну.

  • Скільки часу потрібно ходити в компресійній панчосі?

Компресійний трикотаж після лазерної абляції носиться протягом першого тижня обов’язково. Далі тривалість носіння компресійного трикотажу лікар визначає індивідуально для кожного пацієнта. Це залежить від багатьох обставин.

  • Чи є обмеження по харчуванню після такого втручання?

Ні, не має.

  • Чи можна займатись спортом після лазерної абляції?

Можна, лише в перший тиждень не піднімати важкого більше 12 кілограмів, а далі жодних обмежень. В окремих випадках протягом певного часу заняття спортом рекомендується у компресійному трикотажі.

 Ми лікуємо варикоз на будь-якій стадії розвитку, методом ендовенозної абляції — без розрізів та загального наркозу. За допомогою лазера відбувається «зварювання» хворої вени.

Після операції протягом року ми безкоштовно спостерігаємо за станом здоров'я пацієнта. Записатися на попередню консультацію можна за номером:  067 676 0 379

Наші філії є у Львові, Києві, Одесі, Рівному, Хусті, Коломиї, Самборі та Костополі. Більше про МЦ «Життя» — на нашому сайті: https://medcentrjyttia.com.ua